Vitality Fitnessclub

Over ons

Welkom bij Vitality Fitness Club. Dé Fitness Club waar jij jezelf kunt ontwikkelen op een verantwoordelijke manier! De Fitness Club van het Van der Valk - Palace Hotel is uniek in zijn omvang. Er zijn weinig hotels te vinden met een zo uitgebreid aanbod aan moderne trainingstoestellen en faciliteiten. Door middel van begeleiding en extra aandacht voor elke oefening kan jij jezelf ontwikkelen op een verantwoordelijke manier.

Waarom Vitality Fitness Club?
Wij bij Vitality Fitness zijn ons er goed van bewust dat het voor beginnende sporters een overweldigend proces kan zijn om van start te gaan. Daarom bieden wij bij elk abonnement aan om voor ieder van onze leden, een op maat gemaakt sportschema te maken. Hierbij kijken wij naar het individu en stellen wij een passende workout samen, afgestemd op ieder zijn/haar persoonlijke doelen, lichaamsbijzonderheden of andere mogelijke bijkomstigheden. Tevens assisteren wij de leden bij de eerste keer uitvoeren van dit schema. Daarnaast geven wij dagelijks verschillende sportlessen waar elk lid gratis aan mee kan doen.
Onze sportschool bevat een aparte kleedkamer voor de heren en voor de dames, ieder met eigen kluisjes en twee aparte douches.

Ons aanbod is wat ons onderscheid met andere sportscholen en daar zijn wij trots op.

Onze visie

Door te investeren in jezelf zal je groeien als persoon. Vitality Fitness Club ondersteunt jou hierin en maakt werken aan vitaliteit gemakkelijk. Wij geloven erin dat ieder mens ongeacht zijn/haar leeftijd zich individueel kan ontwikkelen door middel van sport.

Onze missie

Vitality Fitness Club biedt diverse diensten onder één dak voor een vitale en energieke toekomst van mens en bedrijf. We ondersteunen in het proces van gezond worden, gezond zijn en gezond blijven in de bekende gastvrije omgeving van Van der Valk.

Bij Vitality Fitness Club proberen wij te zorgen dat iedereen op zijn/haar persoonlijke manier geholpen kan worden. Dit kan door verschillende personen binnen onze Fitness Club. Denk hierbij aan een fysiotherapeut, personal trainer. Daarnaast beschikt de locatie over de gebruikelijke hoogwaardige restauratieve gastvrijheid en ontspanningsmogelijkheden die jij bij Van der Valk gewend bent.

Onze locatie

Vitality Fitness Club bevindt zich op etage -3 in het Van der Valk - Palace Hotel Noordwijk